Het proces

Voor het maken van een kunstwerk gaan we allereerst samen met jou een scan maken. We doen dit helemaal in overleg met wat jij graag wil en belangrijk vind. Dit zorgt ervoor dat het beeldje straks ook echt helemaal bij jou past en jouw stijl is.

De eerste keuze maak je eigenlijk thuis al. Wat doe je aan voor het maken van de scan. Je kunt ervoor kiezen om tijdens de scan alleen een top aan te doen, of juist een scan maken met een jurkje aan of ook nog met een jasje er overheen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een scan waarop alles goed te zien is door enkel een onderbroek te dragen. Deze keuze is natuurlijk helemaal aan jou. Probeer niet te grote en opvallende prints aan te doen, deze zie je namelijk toch niet in het kunstwerk en kunnen de scan vermoeilijken.

Daarna maken we de keuze voor de pose. Dit kan ook weer op verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om je armen en handen niet te verwerken in het beeldje. Je kunt je handen op je buik leggen, dit kan aan de zijkant, de bovenkant, de onderkant of misschien wel allebei. Ook kunnen we de handen van je partner erbij betrekken tijdens het maken van de scan. Dit is helemaal naar eigen wens en naar eigen idee te bespreken.

Daarna wordt de scan gemaakt. Het duurt ongeveer 60 seconden om deze te maken. Nadat de scan gemaakt is bekijken we direct het eerste resultaat. Hier kun je aangeven mocht er iets zijn waar je minder tevreden over bent, dit kunnen we dan nog een beetje aanpassen of verzachten tijdens het na bewerken. Ook gaan we in overleg over welke kleur/materiaal je wilt voor jouw kunstwerk.

Als dit allemaal duidelijk is zit het er voor jou op en gaan wij verder aan de slag. Als we het resultaat van de scan klaar hebben sturen we hiervan een foto naar je toe, als je hier akkoord op hebt gegeven gaan we jouw kunstwerk printen. Als hij uit de printer komt zullen we het kunstwerk nog met de hand bewerken en finetunen zodat het resultaat uiteindelijk optimaal is. Als hij helemaal klaar is verpakken wij het kunstwerk netjes en wordt deze naar je toe verzonden.

We hopen dat je enthousiast bent als je thuis het doosje open maakt en blij bent met het resultaat en met trots kijkt naar jouw kunstwerk en terug kunt denken aan deze bijzondere periode!

Vraag een scan aan

Wil jij ook een kunstwerk van je lichaam in deze mooie periode?