Over ons

Je zwangerschap is misschien wel de meest bijzondere periode in je leven. Je lijf veranderd en binnen jou gebeurd er heel veel. Om deze periode ook na je zwangerschap tastbaar te houden zijn er verschillende mogelijkheden om dit moment vast te leggen. Maar als je nu iets anders wilt, iets wat 3D en ook gewoon een mooi plekje in je huis kan innemen dan ben je hier aan het juiste adres!

3Dinge maakt een kunstwerk, een beeldje, van jouw buik. Je hebt dus straks een exact beeld van hoe je er tijdens je zwangerschap uitzag. Dit kan met jouw handen op je buik, maar eventueel ook met de handen van je partner erbij. Ook qua materiaal en formaat is er natuurlijk volop keuze! Mocht je zelf nog andere ideeën of wensen hebben voor jouw kunstwerk die niet op de website vermeld staan, schroom dan vooral niet om een berichtje te sturen dan kunnen we samen bekijken wat er mogelijk is!

Mijn naam is Inge en samen met mijn man Thomas hebben wij een prachtige dochter Liss. Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar een manier om van deze periode toch een tastbare herinnering te kunnen bewaren.

Een zwangerschapsshoot was hierin de eerste optie die ik bekeek maar omdat dit fysiek zwaar is en ik dat waarschijnlijk niet zou kunnen volhouden viel dit voor mij ook alweer snel af. Daarnaast wilde ik graag iets wat tastbaarder is dan een foto. Een gipsbuik was op zich een leuk idee, alleen is dat zo groot en waar bewaar ik deze na de zwangerschap. Toen kwam ik per toeval de mogelijkheid voor het maken van een 3D kunstwerk tegen. Uiteindelijk heb ik dit in België laten doen omdat dit in Nederland nog niet zo bekend is en in de regio ook niet kon. Dit heeft mij na de geboorte van Liss wel aan het denken gezet.

De ervaring maar bovenal het resultaat is zo leuk dat ik andere mama to be’s dit ook wil bieden. Ik ben altijd al creatief geweest en vind het super dat ik dit nu kan combineren en vrouwen iets kan bieden in de meest bijzondere periode van haar leven. Dit was dan ook de reden voor mij om met 3Dinge te starten.

Vraag een scan aan

Wil jij ook een kunstwerk van je lichaam in deze mooie periode?